Bent u tussen de 15 en 24 jaar en schrijft u graag? Dan hebt u nog tot en met 31 maart om uw tekst in te sturen voor de schrijfwedstrijd Write Now!, het belangrijkste schrijfconcours voor jongeren in het Nederlands taalgebied. De vorm van de inzending is vrij: verhaal, gedicht, column, toneeltekst, filmscenario, songtekst - alles is toegestaan.

Alle deelnemers aan Write Now! worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking in hun regio. Op die avond wordt bekend gemaakt wie er als regionale winnaar doorgaat naar de finale in Rotterdam op 21 juni.

Opgemerkt door uitgeverijen

De hoofdprijs van de finale van Write Now! 2015 bestaat uit een MacBook, een schrijfopleiding bij de Schrijversacademie of bij Creatief Schrijven en een optreden tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival in Rotterdam. De publieksprijs wordt in juni bepaald door de lezers, die online kunnen stemmen op hun favoriete tekst.

Winnaars van Write Now! worden vaak opgemerkt door uitgeverijen. Bekende auteurs die hun carrière begonnen bij Write Now! zijn onder anderen Niña Weijers, Maartje Wortel, Joost de Vries en Ernest van der Kwast.

(Bron: persbericht Write Now!) FH

Bent u tussen de 15 en 24 jaar en schrijft u graag? Dan hebt u nog tot en met 31 maart om uw tekst in te sturen voor de schrijfwedstrijd Write Now!, het belangrijkste schrijfconcours voor jongeren in het Nederlands taalgebied. De vorm van de inzending is vrij: verhaal, gedicht, column, toneeltekst, filmscenario, songtekst - alles is toegestaan. Alle deelnemers aan Write Now! worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking in hun regio. Op die avond wordt bekend gemaakt wie er als regionale winnaar doorgaat naar de finale in Rotterdam op 21 juni.Opgemerkt door uitgeverijenDe hoofdprijs van de finale van Write Now! 2015 bestaat uit een MacBook, een schrijfopleiding bij de Schrijversacademie of bij Creatief Schrijven en een optreden tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival in Rotterdam. De publieksprijs wordt in juni bepaald door de lezers, die online kunnen stemmen op hun favoriete tekst.Winnaars van Write Now! worden vaak opgemerkt door uitgeverijen. Bekende auteurs die hun carrière begonnen bij Write Now! zijn onder anderen Niña Weijers, Maartje Wortel, Joost de Vries en Ernest van der Kwast.(Bron: persbericht Write Now!) FH