Wie toevallig 18 miljoen dollar (14 miljoen euro) op overschot heeft, kan met dat bedrag de woning in Brooklyn Heights, 70 Willow Street, kopen waar de Amerikaanse schrijver Truman Capote een aantal van zijn beroemdste romans heeft geschreven.

Het huis, dat het duurste huis in de geschiedenis van de wijk kan worden, bevat 11 slaapkamers en evenveel open haarden.

Capote pende in dat huis onder andere 'Breakfast at Tiffany's' en 'In Cold Blood' neer. Het is pas de derde keer op 70 jaar tijd dat de woning het bordje 'te koop' draagt.

Overigens was de woning nooit eigendom van Capote. De in recente films als übernicht voorgestelde grootmeester van de faction-literatuur huurde, van 1955 tot 1965, een deel van het huis van toenmalig eigenaar Oliver Smith, Broadwayregisseur.

Fans van moderniteit gelieven zich te onthouden: de woning dateert van het jaar 1839.

Wie toevallig 18 miljoen dollar (14 miljoen euro) op overschot heeft, kan met dat bedrag de woning in Brooklyn Heights, 70 Willow Street, kopen waar de Amerikaanse schrijver Truman Capote een aantal van zijn beroemdste romans heeft geschreven. Het huis, dat het duurste huis in de geschiedenis van de wijk kan worden, bevat 11 slaapkamers en evenveel open haarden. Capote pende in dat huis onder andere 'Breakfast at Tiffany's' en 'In Cold Blood' neer. Het is pas de derde keer op 70 jaar tijd dat de woning het bordje 'te koop' draagt. Overigens was de woning nooit eigendom van Capote. De in recente films als übernicht voorgestelde grootmeester van de faction-literatuur huurde, van 1955 tot 1965, een deel van het huis van toenmalig eigenaar Oliver Smith, Broadwayregisseur. Fans van moderniteit gelieven zich te onthouden: de woning dateert van het jaar 1839.