Norman Mailer & Colum McCann - MoonFire: The Epic Journey of Apollo 11
Uitgeverij: Taschen
Aantal pagina's: 358
ISBN: 978-38-365-1179-7

Momenteel zijn alles chijnwerpers nog gericht op Frank De Winne en het ruimtestation, maar binnenkort vieren we de verjaardag van de belangrijkste datum uit de geschiedenis van de ruimtevaart.

Op 20 juli is het immers 40 jaar geleden dat de Apollo 11 op de maan landde en Neil Armstrong er als eerste mens voet aan land zette.

Taschen brengt naar aanleiding daarvan een luxe-editie uit van het boek dat de Amerikaanse auteur Norman Mailer over de maanlanding schreef, The Epic Journey of Apollo 11, geïllustreerd met foto's uit archieven uit de hele wereld en van de NASA-astronauten zelf.

Het boek komt in een beperkte uitgave van 1969 exemplaren op de markt, en wordt vergezeld van een fotoafdruk gesigneerd door astronaut Buzz Aldrin, de tweede man op de maan.

Stefaan Werbrouck in Focus Knack

Momenteel zijn alles chijnwerpers nog gericht op Frank De Winne en het ruimtestation, maar binnenkort vieren we de verjaardag van de belangrijkste datum uit de geschiedenis van de ruimtevaart. Op 20 juli is het immers 40 jaar geleden dat de Apollo 11 op de maan landde en Neil Armstrong er als eerste mens voet aan land zette.Taschen brengt naar aanleiding daarvan een luxe-editie uit van het boek dat de Amerikaanse auteur Norman Mailer over de maanlanding schreef, The Epic Journey of Apollo 11, geïllustreerd met foto's uit archieven uit de hele wereld en van de NASA-astronauten zelf.Het boek komt in een beperkte uitgave van 1969 exemplaren op de markt, en wordt vergezeld van een fotoafdruk gesigneerd door astronaut Buzz Aldrin, de tweede man op de maan.Stefaan Werbrouck in Focus Knack