Mark Schaevers

Voormalig Humo-hoofdredacteur Mark Schaevers kreeg toegang tot de archieven van Hugo Claus. Genoeg stof voor een lijvig boek.

Stijn Van De Voorde

StuBru-presentator en -gangmaker Stijn Van de Voorde presenteert zijn eerste boek, Listomania. Ambitieus ondertiteld, "een oplijsting van meer dan 30 jaar pop- en rockgeschiedenis". Stijn Van de Voorde bladerde door zijn grote verzamelmap op de radiozender en besefte plots dat er in al die lijstjes en feitjes wel een boek zat. Eéntje waar er zelfs plaats is voor Justin Bieber, zo blijkt.

Paul Baeten Gronda

Paul Baeten Gronda is ongetwijfeld één van de jonge beloften van België. Met Onder vrienden is hij toe aan zijn derde roman. In Onder vrienden nemen we plaats aan tafel met een Belgische schrijver en zijn vrienden in het wondermooie Italië. Alsof Paul Baeten Gronda over zichzelf schrijft. "Zo heb ik er al eens over nagedacht voor het met mij gebeurt", antwoordt hij ons.

Foto: Michiel Hendryckx, Wikicommons

Mark Schaevers Voormalig Humo-hoofdredacteur Mark Schaevers kreeg toegang tot de archieven van Hugo Claus. Genoeg stof voor een lijvig boek.Stijn Van De Voorde StuBru-presentator en -gangmaker Stijn Van de Voorde presenteert zijn eerste boek, Listomania. Ambitieus ondertiteld, "een oplijsting van meer dan 30 jaar pop- en rockgeschiedenis". Stijn Van de Voorde bladerde door zijn grote verzamelmap op de radiozender en besefte plots dat er in al die lijstjes en feitjes wel een boek zat. Eéntje waar er zelfs plaats is voor Justin Bieber, zo blijkt.Paul Baeten Gronda Paul Baeten Gronda is ongetwijfeld één van de jonge beloften van België. Met Onder vrienden is hij toe aan zijn derde roman. In Onder vrienden nemen we plaats aan tafel met een Belgische schrijver en zijn vrienden in het wondermooie Italië. Alsof Paul Baeten Gronda over zichzelf schrijft. "Zo heb ik er al eens over nagedacht voor het met mij gebeurt", antwoordt hij ons. Foto: Michiel Hendryckx, Wikicommons