Yann zoekt wel nog een tekenaar en uitgever. Hij zegt in de krant aan verschillende pistes te werken. Yann, geboren in Bretagne maar wonend in Elsene, heeft al meer dan 150 strips geschreven. Hij werkte onder meer mee aan "Lucky Luke" en "Robbedoes en Kwabbernoot".

Het scenario dat nu klaar ligt, is dat waarbij een versneden lijk wordt aangetroffen in een Brussels park. "Het vertelt het verhaal van een jonge heldin die op een foto van de plaats van de moord een belangrijk detail opmerkt dat aan de aandacht van de politie is ontsnapt. Ze zet het detail op een internetforum, maar houdt er geen rekening mee dat ook de mangamoordenaars meelezen en het op haar gemunt hebben", aldus de auteur.

Yann zoekt wel nog een tekenaar en uitgever. Hij zegt in de krant aan verschillende pistes te werken. Yann, geboren in Bretagne maar wonend in Elsene, heeft al meer dan 150 strips geschreven. Hij werkte onder meer mee aan "Lucky Luke" en "Robbedoes en Kwabbernoot". Het scenario dat nu klaar ligt, is dat waarbij een versneden lijk wordt aangetroffen in een Brussels park. "Het vertelt het verhaal van een jonge heldin die op een foto van de plaats van de moord een belangrijk detail opmerkt dat aan de aandacht van de politie is ontsnapt. Ze zet het detail op een internetforum, maar houdt er geen rekening mee dat ook de mangamoordenaars meelezen en het op haar gemunt hebben", aldus de auteur.