In het kader van het project 'Iedereen schrijver, het grote inspiratiespel' van de Boekenbeurs 2010 schreef Thomas het beste slothoofdstuk voor het verhaal 'Hal 5'. Dat werd speciaal voor de gelegenheid geschreven door auteur Fred Caes.

De jury, die bestond uit jeugdauteur Guy Didelez, redactrice Marianne Miltenburg, illustratrice Sanne Miltenburg en Christophe Delen en Hilde Umans van organisatoren Faces for Faces en Boek.be, koos het hoofdstuk van Thomas als beste uit in totaal 80 inzendingen.

Elien Reynders, een klasgenote van Thomas, zorgde voor een bijpassende coverillustratie. Het volledige verhaal is ondertussen in een mooi boekje gegoten. Alle 217 klassen die op de Boekenbeurs 2010 deelnamen aan 'Het grote inspiratiespel' krijgen een exemplaar van 'Hal 5' cadeau. Bovendien zal Boek.be het hele verhaal binnenkort ook online publiceren.

De eerste exemplaren van 'Hal 5' waren voor Thomas en Elien. Zij kregen die uit handen van Christophe Delen. Daarbij waren ook Guy Didelez en hun klasgenootjes van de Gemeentelijke Basisschool van Deurne-Diest aanwezig.

Liesbeth Vanderveken

In het kader van het project 'Iedereen schrijver, het grote inspiratiespel' van de Boekenbeurs 2010 schreef Thomas het beste slothoofdstuk voor het verhaal 'Hal 5'. Dat werd speciaal voor de gelegenheid geschreven door auteur Fred Caes. De jury, die bestond uit jeugdauteur Guy Didelez, redactrice Marianne Miltenburg, illustratrice Sanne Miltenburg en Christophe Delen en Hilde Umans van organisatoren Faces for Faces en Boek.be, koos het hoofdstuk van Thomas als beste uit in totaal 80 inzendingen. Elien Reynders, een klasgenote van Thomas, zorgde voor een bijpassende coverillustratie. Het volledige verhaal is ondertussen in een mooi boekje gegoten. Alle 217 klassen die op de Boekenbeurs 2010 deelnamen aan 'Het grote inspiratiespel' krijgen een exemplaar van 'Hal 5' cadeau. Bovendien zal Boek.be het hele verhaal binnenkort ook online publiceren. De eerste exemplaren van 'Hal 5' waren voor Thomas en Elien. Zij kregen die uit handen van Christophe Delen. Daarbij waren ook Guy Didelez en hun klasgenootjes van de Gemeentelijke Basisschool van Deurne-Diest aanwezig. Liesbeth Vanderveken