"In een mens" is Irvings dertiende boek, gaat over de liefde in al haar verschijningsvormen, en is een betoog voor seksuele verscheidenheid. Centraal staat een zestigjarige biseksuele man die terugkijkt op zijn leven. Onder meer de thematiek van de eenzaamheid wordt aangesneden.

De schrijver die dit jaar 70 wordt en al een O. Henry Award, National Book Award en Oscar won, presenteert zijn nieuwste roman in de Henry Le Boeufzaal in Bozar op zondag 3 juni. VRT-journaliste Annelies Beck zal de auteur interviewen. De ontmoeting is een initiatief van Het Beschrijf, Bozar Literature en De Bezige Bij. (Belga/MS)

"In een mens" is Irvings dertiende boek, gaat over de liefde in al haar verschijningsvormen, en is een betoog voor seksuele verscheidenheid. Centraal staat een zestigjarige biseksuele man die terugkijkt op zijn leven. Onder meer de thematiek van de eenzaamheid wordt aangesneden. De schrijver die dit jaar 70 wordt en al een O. Henry Award, National Book Award en Oscar won, presenteert zijn nieuwste roman in de Henry Le Boeufzaal in Bozar op zondag 3 juni. VRT-journaliste Annelies Beck zal de auteur interviewen. De ontmoeting is een initiatief van Het Beschrijf, Bozar Literature en De Bezige Bij. (Belga/MS)