Het wordt een nieuw gratis boekenfestival dat - gezien de omstandigheden - versnipperd wordt over enkele kunsthuizen en 13 Gentse boekhandels. Om het festival volgens de coronamaatregelen te laten verlopen, is inschrijven verplicht voor alle activiteiten en wordt het aantal deelnemers beperkt.

De stad Gent werkt samen met uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts voor het gratis boekenfestival, dat de Gentse boekhandelaars 'extra zuurstof moet geven in deze uitdagende periode'. Op het programma staan tientallen lezingen, workshops en signeersessies van bekende auteurs.

De allereerste editie van het gratis festival '9000 boeken' vindt plaats op 3 en 4 oktober 2020 op verschillende locaties: De Krook, de Minard, het S.M.A.K. en in 13 Gentse boekhandels.

Het wordt een nieuw gratis boekenfestival dat - gezien de omstandigheden - versnipperd wordt over enkele kunsthuizen en 13 Gentse boekhandels. Om het festival volgens de coronamaatregelen te laten verlopen, is inschrijven verplicht voor alle activiteiten en wordt het aantal deelnemers beperkt. De stad Gent werkt samen met uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts voor het gratis boekenfestival, dat de Gentse boekhandelaars 'extra zuurstof moet geven in deze uitdagende periode'. Op het programma staan tientallen lezingen, workshops en signeersessies van bekende auteurs. De allereerste editie van het gratis festival '9000 boeken' vindt plaats op 3 en 4 oktober 2020 op verschillende locaties: De Krook, de Minard, het S.M.A.K. en in 13 Gentse boekhandels.