Na Michelle Obama, Oprah Winfrey en Hillary Clinton krijgt nu ook de Amerikaanse actrice Ellen DeGeneres, o.a. bekend van de sitcom 'Ellen', een biografie in stripvorm in de collectie 'Female Forces' van de Amerikaanse uitgeverij Bluewater Productions.

De strip vertelt het levensverhaal van de populaire comédienne en talkshowpresentatrice. Het 38 pagina's tellende stripboek werd geschreven door Sandra C. Ruckdeschel en getekend door Pedro Ponzo.

DeGeneres was één van de eerste Hollywood-actrices die tijdens haar carrière voor haar homoseksualiteit uitkwam en Ellen Morgan, de rol die de actrice speelde in de sitcom 'Ellen' - het eerste lesbische hoofdpersonage in een populaire comedy.

De opbrengst van haar stripbiografie schenkt DeGeneres aan The Humane Society, een dierenbeschermingsorganisatie.

Meer stripnieuwtjes leest u op Strip Turnhout.

Na Michelle Obama, Oprah Winfrey en Hillary Clinton krijgt nu ook de Amerikaanse actrice Ellen DeGeneres, o.a. bekend van de sitcom 'Ellen', een biografie in stripvorm in de collectie 'Female Forces' van de Amerikaanse uitgeverij Bluewater Productions. De strip vertelt het levensverhaal van de populaire comédienne en talkshowpresentatrice. Het 38 pagina's tellende stripboek werd geschreven door Sandra C. Ruckdeschel en getekend door Pedro Ponzo. DeGeneres was één van de eerste Hollywood-actrices die tijdens haar carrière voor haar homoseksualiteit uitkwam en Ellen Morgan, de rol die de actrice speelde in de sitcom 'Ellen' - het eerste lesbische hoofdpersonage in een populaire comedy. De opbrengst van haar stripbiografie schenkt DeGeneres aan The Humane Society, een dierenbeschermingsorganisatie. Meer stripnieuwtjes leest u op Strip Turnhout.