De Vita & Latour - Glee (Wisher 3)
Uitgeverij: Le Lombard
Aantal pagina's: 48
ISBN: 978-90-558-1675-0

Wisher gaat uit van een halfzacht, beproefd concept.

Naast de reële wereld bestaat er ook een wereld van fabelwezens, feeërieken genoemd, die door de geheime dienst MI10 op de hielen worden gezeten. Door toedoen van de feeërieken ontdekt een mens dat er een verloren gewaande djinn in hem huist en dat hij een cruciale rol in de confrontatie tussen mensen en feeërieken moet vervullen.

Wisher is een nadrukkelijk hedendaagse serie met verwijzingen naar oude volksverhalen en The Matrix , maar de troef van de reeks is de standvastige stijl van Giulio De Vita, die het vergezochte verhaal aannemelijk weet te maken.

Gert Meesters in Focus Knack

Wisher gaat uit van een halfzacht, beproefd concept.Naast de reële wereld bestaat er ook een wereld van fabelwezens, feeërieken genoemd, die door de geheime dienst MI10 op de hielen worden gezeten. Door toedoen van de feeërieken ontdekt een mens dat er een verloren gewaande djinn in hem huist en dat hij een cruciale rol in de confrontatie tussen mensen en feeërieken moet vervullen.Wisher is een nadrukkelijk hedendaagse serie met verwijzingen naar oude volksverhalen en The Matrix , maar de troef van de reeks is de standvastige stijl van Giulio De Vita, die het vergezochte verhaal aannemelijk weet te maken.Gert Meesters in Focus Knack