Nadat Polare een jaar geleden kapseisde, werden in Vlaanderen opnieuw zes vestigingen van De Slegte geopend. In Nederland bleef het stil. Tot afgelopen weekend dus de eerste Nederlandse De Slegte weer open ging in de Breestraat te Leiden.

Nederlandse klanten

"In België ontvangen we Nederlandse klanten, die het jammer vinden dat het daar verdwenen is. Een winkel die zoveel respons oplevert, daar moet je op reageren", aldus Kris Landuyt in Boekblad. Landuyt is verantwoordelijk voor de Antwerpse poot van De Slegte, het grootste De Slegte-filiaal in Vlaanderen dat dus eveneens heel wat Nederlandse klanten over de vloer kreeg en krijgt. Landuyt helpt mee aan de opstart van de eerste Nederlandse dochter.

Binnenkort ook Amsterdam?

Nu in Leiden de eerste De Slegte weer zijn deuren openzwaait, wordt er al gedacht aan een tweede winkel in Amsterdam. Maar echt haast maken, wil De Slegte niet. Eerst maar even afwachten hoe de zaakjes lopen in Leiden.

Begin 2014 keerden in Vlaanderen de De Slegte-winkels terug, na het faillissement van Polare. In Aalst, Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Mechelen zijn er momenteel vestigingen. Jan Bernard De Slegte leidt het familiebedrijf.

Nadat Polare een jaar geleden kapseisde, werden in Vlaanderen opnieuw zes vestigingen van De Slegte geopend. In Nederland bleef het stil. Tot afgelopen weekend dus de eerste Nederlandse De Slegte weer open ging in de Breestraat te Leiden.Nederlandse klanten"In België ontvangen we Nederlandse klanten, die het jammer vinden dat het daar verdwenen is. Een winkel die zoveel respons oplevert, daar moet je op reageren", aldus Kris Landuyt in Boekblad. Landuyt is verantwoordelijk voor de Antwerpse poot van De Slegte, het grootste De Slegte-filiaal in Vlaanderen dat dus eveneens heel wat Nederlandse klanten over de vloer kreeg en krijgt. Landuyt helpt mee aan de opstart van de eerste Nederlandse dochter. Binnenkort ook Amsterdam?Nu in Leiden de eerste De Slegte weer zijn deuren openzwaait, wordt er al gedacht aan een tweede winkel in Amsterdam. Maar echt haast maken, wil De Slegte niet. Eerst maar even afwachten hoe de zaakjes lopen in Leiden.Begin 2014 keerden in Vlaanderen de De Slegte-winkels terug, na het faillissement van Polare. In Aalst, Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Mechelen zijn er momenteel vestigingen. Jan Bernard De Slegte leidt het familiebedrijf.