Juni 2010 is in Nederland de Maand van het Spannende boek. Drievoudig Gouden Strop-winnaar Charles den Tex schrijft het spannende geschenkboek.

Zowel in Nederland als Belgi? staan de drie boeken van de Millenniumtrilogie van de Zweedse schrijver Stieg Larsson al weken in de boeken top tien en ook de boeken van Henning Mankell over de Zweedse inspecteur Wallander worden hier gretig gelewen.

Mede daarom heeft de stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek dit keer voor de Scandinavische misdaadliteratuur als thema gekozen.

Charles den Tex zal het spannende boekgeschenk schrijven. Iedereen die in de maand juni voor minimaal 12,50 euro aan boeken koopt krijgt het boekgeschenk er gratis bij. Den Tex won drie keer de Gouden Strop, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek. In 2002 kreeg hij de prijs voor 'Schijn van Kans', in 2006 voor 'De macht van meneer Miller' en in 2008 voor 'Cel'.

Juni 2010 is in Nederland de Maand van het Spannende boek. Drievoudig Gouden Strop-winnaar Charles den Tex schrijft het spannende geschenkboek.Zowel in Nederland als Belgi? staan de drie boeken van de Millenniumtrilogie van de Zweedse schrijver Stieg Larsson al weken in de boeken top tien en ook de boeken van Henning Mankell over de Zweedse inspecteur Wallander worden hier gretig gelewen.Mede daarom heeft de stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek dit keer voor de Scandinavische misdaadliteratuur als thema gekozen.Charles den Tex zal het spannende boekgeschenk schrijven. Iedereen die in de maand juni voor minimaal 12,50 euro aan boeken koopt krijgt het boekgeschenk er gratis bij. Den Tex won drie keer de Gouden Strop, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek. In 2002 kreeg hij de prijs voor 'Schijn van Kans', in 2006 voor 'De macht van meneer Miller' en in 2008 voor 'Cel'.