De officiële lancering van de nieuwe winkelnaam 'Polare' is een gevolg van de vorig jaar gerealiseerde fusie tussen het Vlaams-Nederlandse De Slegte en de Nederlandse boekwinkels van Selexyz. De nieuwe webwinkel alsook de gratis app gaan een strategisch onderdeel uitmaken van het nieuwste boekwinkelconcept in de Benelux.

De naam 'Polare' is afkomstig van de Latijnse naam voor Poolster (stella polare) aldus CEO Paul Dumas: 'Deze heldere en betrouwbare ster dient al eeuwenlang als belangrijk ijkpunt voor de navigatie. Dat is precies wat wij willen zijn voor onze klanten: een gids die hen helpt de juiste boeken te vinden.'

Nieuwe website

Bijna alle Polare-boekwinkels in Vlaanderen en Nederland bieden vanaf 27 juni zowel nieuwe-, tweedehands-, als voordeelboeken en in de studieperiodes tevens een uitgebreid assortiment studieboeken.De huidige website van De Slegte wordt op 26 juni vervangen door die van Polare.

Polare viert de introductie van haar nieuwe merk van donderdag 27 tot en met zondag 30 juni. Bij alle Polare-winkels in Vlaanderen geldt een maand lang een welkomstkorting van 20 procent op het volledige assortiment nieuwe boeken.

(Bron: persbericht) FH

De officiële lancering van de nieuwe winkelnaam 'Polare' is een gevolg van de vorig jaar gerealiseerde fusie tussen het Vlaams-Nederlandse De Slegte en de Nederlandse boekwinkels van Selexyz. De nieuwe webwinkel alsook de gratis app gaan een strategisch onderdeel uitmaken van het nieuwste boekwinkelconcept in de Benelux. De naam 'Polare' is afkomstig van de Latijnse naam voor Poolster (stella polare) aldus CEO Paul Dumas: 'Deze heldere en betrouwbare ster dient al eeuwenlang als belangrijk ijkpunt voor de navigatie. Dat is precies wat wij willen zijn voor onze klanten: een gids die hen helpt de juiste boeken te vinden.'Nieuwe websiteBijna alle Polare-boekwinkels in Vlaanderen en Nederland bieden vanaf 27 juni zowel nieuwe-, tweedehands-, als voordeelboeken en in de studieperiodes tevens een uitgebreid assortiment studieboeken.De huidige website van De Slegte wordt op 26 juni vervangen door die van Polare. Polare viert de introductie van haar nieuwe merk van donderdag 27 tot en met zondag 30 juni. Bij alle Polare-winkels in Vlaanderen geldt een maand lang een welkomstkorting van 20 procent op het volledige assortiment nieuwe boeken. (Bron: persbericht) FH