'Promised Land', dat meteen in 25 talen over de wereld verschijnt, is het eerste van twee delen. 'Niets voelt zoals het afwerken van een boek en ik ben er trots op', twitterde de gewezen Democratische president, die van 2009 à 2017 aan de macht was. De voorganger van Donald Trump legde uit dat hij in de publicatie een 'eerlijke weergave van zijn presidentschap tracht te brengen (...) en hoe we onze verdeeldheid kunnen helen en ervoor zorgen dat democratie werkt voor iedereen'.

Het boek was aangekondigd, maar de verschijningsdatum was tot nu toe onbekend. Het wordt in de Verenigde Staten gepubliceerd door Penguin Random House.

Het boek Becoming van Michelle Obama, dat in november 2018 verscheen, was een succes: er werden wereldwijd ruim 11,5 miljoen exemplaren van verkocht.

'Promised Land', dat meteen in 25 talen over de wereld verschijnt, is het eerste van twee delen. 'Niets voelt zoals het afwerken van een boek en ik ben er trots op', twitterde de gewezen Democratische president, die van 2009 à 2017 aan de macht was. De voorganger van Donald Trump legde uit dat hij in de publicatie een 'eerlijke weergave van zijn presidentschap tracht te brengen (...) en hoe we onze verdeeldheid kunnen helen en ervoor zorgen dat democratie werkt voor iedereen'. Het boek was aangekondigd, maar de verschijningsdatum was tot nu toe onbekend. Het wordt in de Verenigde Staten gepubliceerd door Penguin Random House. Het boek Becoming van Michelle Obama, dat in november 2018 verscheen, was een succes: er werden wereldwijd ruim 11,5 miljoen exemplaren van verkocht.