Al dagen staat het blanco boek 'Waarom Salvini vertrouwen, respect en bewondering verdient' bovenaan de verkooplijst van de Italiaanse Amazon-website.

'Dit boek staat vol met blanco pagina's. Ondanks jaren van onderzoek konden we niets noemenswaardigs over dit onderwerp vinden, dus gebruik het gerust voor je eigen aantekeningen', aldus de beschrijving van het 110 pagina's tellende werk.

De auteur Alex Green, aangeduid als politiek analist, gebruikt waarschijnlijk een pseudoniem. Het zelf uitgegeven boek werd volgens Amazon al in februari vorig jaar gepubliceerd, maar krijgt nu aandacht in de Italiaanse media.

Het boek van 6,99 euro krijgt in de recensies gemiddeld 4,7 sterren. 'Een lang en moeilijk boek, maar het was het waard, ' grapt iemand in de reacties. Anderen zijn er minder blij mee. 'Ik heb het alleen gekocht om een slechte reactie te geven. Koop het niet! ' schrijft een man die het boek beoordeelde met één ster.

Salvini is de leider van de rechtspopulistische oppositiepartij Lega en was voorheen minister van Binnenlandse Zaken in Italië. Hij staat bekend om zijn felle standpunten tegen migratie.

Al dagen staat het blanco boek 'Waarom Salvini vertrouwen, respect en bewondering verdient' bovenaan de verkooplijst van de Italiaanse Amazon-website.'Dit boek staat vol met blanco pagina's. Ondanks jaren van onderzoek konden we niets noemenswaardigs over dit onderwerp vinden, dus gebruik het gerust voor je eigen aantekeningen', aldus de beschrijving van het 110 pagina's tellende werk. De auteur Alex Green, aangeduid als politiek analist, gebruikt waarschijnlijk een pseudoniem. Het zelf uitgegeven boek werd volgens Amazon al in februari vorig jaar gepubliceerd, maar krijgt nu aandacht in de Italiaanse media. Het boek van 6,99 euro krijgt in de recensies gemiddeld 4,7 sterren. 'Een lang en moeilijk boek, maar het was het waard, ' grapt iemand in de reacties. Anderen zijn er minder blij mee. 'Ik heb het alleen gekocht om een slechte reactie te geven. Koop het niet! ' schrijft een man die het boek beoordeelde met één ster. Salvini is de leider van de rechtspopulistische oppositiepartij Lega en was voorheen minister van Binnenlandse Zaken in Italië. Hij staat bekend om zijn felle standpunten tegen migratie.