"De verse vangst staat vanaf vandaag weer in de Dikke Van Dale Online", zo heeft de uitgever van het woordenboek dinsdag meegedeeld.

"De woorden laten zien wat ons de afgelopen maanden heeft beziggehouden. Zo stonden de vluchtelingencrisis, politiek en economie garant voor een groot deel van de aanwas. Ook onze dagelijkse bezigheden en beslommeringen, die we massaal delen op sociale media, zijn een rijke bron voor nieuwe woorden" in de Dikke Van Dale.

Onder de nieuwe woorden die in het onlinewoordenboek werden opgenomen, zijn ook digivaardig, researchjournalistiek, sjoemelsoftware, singalong, kantoornomade en suikertaks te vinden. Van Dale Uitgevers geeft in de mededeling nog mee dat Van Dale Online een week lang gratis te proberen is. (Belga)

"De verse vangst staat vanaf vandaag weer in de Dikke Van Dale Online", zo heeft de uitgever van het woordenboek dinsdag meegedeeld. "De woorden laten zien wat ons de afgelopen maanden heeft beziggehouden. Zo stonden de vluchtelingencrisis, politiek en economie garant voor een groot deel van de aanwas. Ook onze dagelijkse bezigheden en beslommeringen, die we massaal delen op sociale media, zijn een rijke bron voor nieuwe woorden" in de Dikke Van Dale. Onder de nieuwe woorden die in het onlinewoordenboek werden opgenomen, zijn ook digivaardig, researchjournalistiek, sjoemelsoftware, singalong, kantoornomade en suikertaks te vinden. Van Dale Uitgevers geeft in de mededeling nog mee dat Van Dale Online een week lang gratis te proberen is. (Belga)