Alan Aldridge - The Man with Kaleidoscope Eyes. The Art of Alan Aldridge
Uitgeverij: Abrams Books
Aantal pagina's: 240
Internet: Alan Aldridge
ISBN: 978-08-109-0596-2

'Wie heeft er nog drugs nodig als je Alan hebt om je muziek naar beelden te vertalen?', vroeg Nick Mason van Pink Floyd zich ooit af.

De Alan over wie hij het had, was Alan Aldridge, designgoeroe van The Beatles, ontwerper van platenhoezen en affiches voor onder meer The Rolling Stones, Elton John, Cream en Led Zeppelin en de man achter het logo van Hard Rock Café.

Wie de tekeningen in The Man with Kaleidoscope Eyes bekijkt, begrijpt ook waarover Mason het had: Aldridges kleurrijke ontwerpen en zijn typische psychedelische stijl zullen zelfs de grootste droogstoppel wat vlindertjes in het hoofd bezorgen.

Stefaan Werbrouck in Focus Knack

'Wie heeft er nog drugs nodig als je Alan hebt om je muziek naar beelden te vertalen?', vroeg Nick Mason van Pink Floyd zich ooit af. De Alan over wie hij het had, was Alan Aldridge, designgoeroe van The Beatles, ontwerper van platenhoezen en affiches voor onder meer The Rolling Stones, Elton John, Cream en Led Zeppelin en de man achter het logo van Hard Rock Café.Wie de tekeningen in The Man with Kaleidoscope Eyes bekijkt, begrijpt ook waarover Mason het had: Aldridges kleurrijke ontwerpen en zijn typische psychedelische stijl zullen zelfs de grootste droogstoppel wat vlindertjes in het hoofd bezorgen.Stefaan Werbrouck in Focus Knack