De Nederlandse televisielegende en schrijver Adriaan van Dis stelt zijn nieuwe boek Tikkop voor en vertelt op de CJP-praatstoel zijn sappigste woord in het Afrikaans.

Maarten Dessing, eveneens Nederlands journalist, kijkt wat vreemd op als hij een kwartier voor het live-interview met Adriaan van Dis de stand komt opzoeken. "Als dit in Nederland was geweest, dan stond hier nu een massa volk, zoals nu bij jullie Piet Huysentruyt in Hal 3."

Zo populair als de Vlaamse televisiekok is van Dis inderdaad niet, maar de begenadigd verteller weet de aanwezigen toch moeiteloos een klein uur lang te boeien met interessante verhalen.

De Nederlandse televisielegende en schrijver Adriaan van Dis stelt zijn nieuwe boek Tikkop voor en vertelt op de CJP-praatstoel zijn sappigste woord in het Afrikaans. Maarten Dessing, eveneens Nederlands journalist, kijkt wat vreemd op als hij een kwartier voor het live-interview met Adriaan van Dis de stand komt opzoeken. "Als dit in Nederland was geweest, dan stond hier nu een massa volk, zoals nu bij jullie Piet Huysentruyt in Hal 3." Zo populair als de Vlaamse televisiekok is van Dis inderdaad niet, maar de begenadigd verteller weet de aanwezigen toch moeiteloos een klein uur lang te boeien met interessante verhalen.