Kim De Gelder heeft pas contact gehad met zijn Zweedse aanbidster nadat hij was aangehouden wegens de moorden in kinderdagverblijf Fabeltjesland. Dat heeft de Dendermondse procureur Christian Du Four woensdag gezegd.

Het parket had eerder al ontkend dat De Gelder voor zijn moorden contact had gehad met Angelina Elander. Het deed dat naar aanleiding van berichten in de media dat zij de opdrachtgeefster voor de moorden zou geweest zijn.

Du Four herhaalde woensdag dat Elander niet de opdracht voor de moorden heeft gegegeven.

Volgens de procureur waren er reeds in 2009 schriftelijke contacten tussen de Belgische en Zweedse politie over Angelina Elander.

De Gelder werd aangehouden nadat hij op 23 januari 2009 twee baby's en een kinderverzorgster doodstak in het kinderdagverblijf in Dendermonde. Een week voordien had hij een bejaarde vrouw in Vrasene om het leven gebracht.

Kim De Gelder heeft pas contact gehad met zijn Zweedse aanbidster nadat hij was aangehouden wegens de moorden in kinderdagverblijf Fabeltjesland. Dat heeft de Dendermondse procureur Christian Du Four woensdag gezegd.Het parket had eerder al ontkend dat De Gelder voor zijn moorden contact had gehad met Angelina Elander. Het deed dat naar aanleiding van berichten in de media dat zij de opdrachtgeefster voor de moorden zou geweest zijn.Du Four herhaalde woensdag dat Elander niet de opdracht voor de moorden heeft gegegeven. Volgens de procureur waren er reeds in 2009 schriftelijke contacten tussen de Belgische en Zweedse politie over Angelina Elander. De Gelder werd aangehouden nadat hij op 23 januari 2009 twee baby's en een kinderverzorgster doodstak in het kinderdagverblijf in Dendermonde. Een week voordien had hij een bejaarde vrouw in Vrasene om het leven gebracht.