Dat zegt ze in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

Zuhal Demir benadrukt dat haar verhuizing niet is ingegeven door politieke redenen. "Mijn moeder heeft een herseninfarct gehad. Ik wil voor haar kunnen zorgen. Mijn vader doet heel veel voor haar, maar hij wordt een dagje ouder en kan hulp gebruiken. Mijn broers en zussen springen veel bij, maar ik vind dat ik ook mijn deel moet doen".

"Uiteindelijk was dat gevoel sterker dan mijn liefde voor Antwerpen".

De N-VA-politica blijft actief als Kamerlid, maar in het district Antwerpen zal huidig districtsschepen en partijgenoot Paul Cordy haar opvolgen.

(Belga/RR)

Dat zegt ze in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.Zuhal Demir benadrukt dat haar verhuizing niet is ingegeven door politieke redenen. "Mijn moeder heeft een herseninfarct gehad. Ik wil voor haar kunnen zorgen. Mijn vader doet heel veel voor haar, maar hij wordt een dagje ouder en kan hulp gebruiken. Mijn broers en zussen springen veel bij, maar ik vind dat ik ook mijn deel moet doen". "Uiteindelijk was dat gevoel sterker dan mijn liefde voor Antwerpen". De N-VA-politica blijft actief als Kamerlid, maar in het district Antwerpen zal huidig districtsschepen en partijgenoot Paul Cordy haar opvolgen.(Belga/RR)