Aan de kust, waar de wind uit zee waait, blijft het kwik bij zowat 14 graden steken.

Zondagavond en -nacht wordt het helder tot licht bewolkt. De minima variëren van 4 tot 9 graden.

Maandag is er opnieuw zon, maar later ontstaan ook stapelwolken. Vooral over het oosten en het zuidoosten zou een enkele wolk tot een bui kunnen doorgroeien. De wind waait zwak: eerst uit veranderlijke richtingen, 's avonds wordt hij oostelijk. De maxima liggen tussen 16 graden aan zee en 19 tot 23 graden elders.

Dinsdag krijgen we warm en vrij zonnig lenteweer, bij een middagtemperatuur rond 23 graden. Plaatselijk kan een bui, eventueel met onweer, ontstaan. Woensdag neemt de bewolking toe, gevolgd door regen of buien. Het kwik blijft dan bij zowat 18 graden steken.

Donderdag is de zon terug, maar vooral over het oosten is nog een bui mogelijk, en het wordt koeler, zowat 15 graden.

Vrijdag en tijdens het weekend blijft het droog met zonnige perioden en wordt het opnieuw iets warmer. (Belga/MI)

Aan de kust, waar de wind uit zee waait, blijft het kwik bij zowat 14 graden steken. Zondagavond en -nacht wordt het helder tot licht bewolkt. De minima variëren van 4 tot 9 graden. Maandag is er opnieuw zon, maar later ontstaan ook stapelwolken. Vooral over het oosten en het zuidoosten zou een enkele wolk tot een bui kunnen doorgroeien. De wind waait zwak: eerst uit veranderlijke richtingen, 's avonds wordt hij oostelijk. De maxima liggen tussen 16 graden aan zee en 19 tot 23 graden elders. Dinsdag krijgen we warm en vrij zonnig lenteweer, bij een middagtemperatuur rond 23 graden. Plaatselijk kan een bui, eventueel met onweer, ontstaan. Woensdag neemt de bewolking toe, gevolgd door regen of buien. Het kwik blijft dan bij zowat 18 graden steken. Donderdag is de zon terug, maar vooral over het oosten is nog een bui mogelijk, en het wordt koeler, zowat 15 graden. Vrijdag en tijdens het weekend blijft het droog met zonnige perioden en wordt het opnieuw iets warmer. (Belga/MI)