De hele zomer lang ging Guillaume Van der Stighelen in Knack op zoek naar Foute Woorden. Zijn reeks bedenkingen bij hoe we de zaken benoemen, eindigde met een woord dat vaak gebruikt wordt om Van der Stichelen zelf te benoemen: opiniemaker.

Een 'afschuwelijk woord', aldus de voormalige reclamemaker. 'Omdat het inhoudt dat iemand in staat zou zijn de mening van anderen te vormen. 'Zoveel eer verdient hij niet: 'Ik geef de mensen gewoon iets om mee aan de slag te gaan.'

Hoe moeten we zij die stevig nadenken en de vrucht daarvan met ons allen delen, dan wel benoemen? Laat het ons weten en leg ons uit waarom uw woord beter uitlegt waar het om draait. De beste inzendingen bespreken we samen met Guillaume Van der Stighelen. Wie weet gaat u wel de geschiedenis in als woordenmaker.

De hele zomer lang ging Guillaume Van der Stighelen in Knack op zoek naar Foute Woorden. Zijn reeks bedenkingen bij hoe we de zaken benoemen, eindigde met een woord dat vaak gebruikt wordt om Van der Stichelen zelf te benoemen: opiniemaker. Een 'afschuwelijk woord', aldus de voormalige reclamemaker. 'Omdat het inhoudt dat iemand in staat zou zijn de mening van anderen te vormen. 'Zoveel eer verdient hij niet: 'Ik geef de mensen gewoon iets om mee aan de slag te gaan.'Hoe moeten we zij die stevig nadenken en de vrucht daarvan met ons allen delen, dan wel benoemen? Laat het ons weten en leg ons uit waarom uw woord beter uitlegt waar het om draait. De beste inzendingen bespreken we samen met Guillaume Van der Stighelen. Wie weet gaat u wel de geschiedenis in als woordenmaker.