Het gaat om de vader en de zus van het slachtoffer en twee kennissen van de familie. De twee andere verdachten zijn de vermoedelijke uitvoerders van de moord.

Op 11 juli werd het slachtoffer doodgeschoten op de oprit van de

woning van zijn vader in de Hekkergemstraat in Schellebelle. Vorige week zaterdag werd een eerste verdachte aangehouden, een 29-jarige kennis van de familie. Donderdag werd ook een vriendin van die man, een 32-jarige vrouw uit Erpe-Mere, aangehouden. Beiden worden ervan verdacht het slachtoffer te hebben neergeschoten, zegt het parket.

Zaterdag volgde de aanhouding van de 70-jarige vader en de 51-jarige zus en van twee andere kennissen van de familie. "Deze vier

personen worden ervan verdacht betrokken geweest te zijn bij de

voorbereiding, planning en uitvoering van de moord", zegt het parket.. (Belga)

Het gaat om de vader en de zus van het slachtoffer en twee kennissen van de familie. De twee andere verdachten zijn de vermoedelijke uitvoerders van de moord. Op 11 juli werd het slachtoffer doodgeschoten op de oprit van de woning van zijn vader in de Hekkergemstraat in Schellebelle. Vorige week zaterdag werd een eerste verdachte aangehouden, een 29-jarige kennis van de familie. Donderdag werd ook een vriendin van die man, een 32-jarige vrouw uit Erpe-Mere, aangehouden. Beiden worden ervan verdacht het slachtoffer te hebben neergeschoten, zegt het parket. Zaterdag volgde de aanhouding van de 70-jarige vader en de 51-jarige zus en van twee andere kennissen van de familie. "Deze vier personen worden ervan verdacht betrokken geweest te zijn bij de voorbereiding, planning en uitvoering van de moord", zegt het parket.. (Belga)