De West-Vlaamse cabaretier Wouter Deprez verzet zich tegen een verkaveling in het gebied van de Rumbeekse kleiputten, in het midden van Roeselaars stadsbos. Het gaat om gronden van de manege De Kleiputten, waar een ontwikkelaar een aantal luxevilla's wil optrekken.

Eerder dit jaar ging de cabaretier in de clinch met Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Joke Schauvliege (CD&V) over het Essersbos in Genk en in dit dossier leek hij op een nieuw conflict af te stevenen.

"Maar dat klopt niet", laat het kabinet van Schauvliege weten. "De minister is niet betrokken bij de zaak. Die wordt behandeld op het niveau van Roeselare en zit dus niet bij de minister. Er is dus geen conflict." (Belga/JH)

De West-Vlaamse cabaretier Wouter Deprez verzet zich tegen een verkaveling in het gebied van de Rumbeekse kleiputten, in het midden van Roeselaars stadsbos. Het gaat om gronden van de manege De Kleiputten, waar een ontwikkelaar een aantal luxevilla's wil optrekken. Eerder dit jaar ging de cabaretier in de clinch met Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Joke Schauvliege (CD&V) over het Essersbos in Genk en in dit dossier leek hij op een nieuw conflict af te stevenen. "Maar dat klopt niet", laat het kabinet van Schauvliege weten. "De minister is niet betrokken bij de zaak. Die wordt behandeld op het niveau van Roeselare en zit dus niet bij de minister. Er is dus geen conflict." (Belga/JH)