Kandidaten hadden tot 20 uur om zichzelf kenbaar te maken, maar Beke waagt dus als enige de sprong.

De leden van de partij krijgen nu de keuze om al dan niet op de huidige voorzitter te stemmen. Ze krijgen binnenkort een brief in de bus en kunnen tot 6 november per post en tot 11 november online stemmen.

Tijdens vijf bijeenkomsten tussen 5 en 26 oktober zal Beke zijn programma voor de volgende drie jaar voorstellen.

Op 12 november wordt de uitslag bekendgemaakt en drie dagen later begint het Innesto-weekend. Dat weekend vormt het slotstuk van de grootschalige ledenbevraging en partijvernieuwing die dit voorjaar van start ging. (Belga/TE)

Kandidaten hadden tot 20 uur om zichzelf kenbaar te maken, maar Beke waagt dus als enige de sprong.De leden van de partij krijgen nu de keuze om al dan niet op de huidige voorzitter te stemmen. Ze krijgen binnenkort een brief in de bus en kunnen tot 6 november per post en tot 11 november online stemmen. Tijdens vijf bijeenkomsten tussen 5 en 26 oktober zal Beke zijn programma voor de volgende drie jaar voorstellen.Op 12 november wordt de uitslag bekendgemaakt en drie dagen later begint het Innesto-weekend. Dat weekend vormt het slotstuk van de grootschalige ledenbevraging en partijvernieuwing die dit voorjaar van start ging. (Belga/TE)