Ellen Hoog (5e), Marloes Keetels (31e), Maartje Paumen (44e stroke) en Roos Drost (49e) scoorden voor Nederland. Eerder op de dag won Australië (FIH-4) met 3-2 van Japan (FIH-9) en boekte Zuid-Korea (FIH-8) een 1-0 zege tegen Nieuw-Zeeland (FIH-5).

Nederland en Australië gaan met het maximum van zes punten aan de leiding in groep A. Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea volgen met drie punten. Japan en België, dat op de eerste speeldag een 4-3 nederlaag leed tegen Nieuw-Zeeland, moeten het nog zonder punten stellen.

De eerste twee van de groep plaatsen zich voor de halve finales. Donderdag is Australië de volgende tegenstander voor de Red Panthers. (Belga/EE)

Ellen Hoog (5e), Marloes Keetels (31e), Maartje Paumen (44e stroke) en Roos Drost (49e) scoorden voor Nederland. Eerder op de dag won Australië (FIH-4) met 3-2 van Japan (FIH-9) en boekte Zuid-Korea (FIH-8) een 1-0 zege tegen Nieuw-Zeeland (FIH-5). Nederland en Australië gaan met het maximum van zes punten aan de leiding in groep A. Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea volgen met drie punten. Japan en België, dat op de eerste speeldag een 4-3 nederlaag leed tegen Nieuw-Zeeland, moeten het nog zonder punten stellen. De eerste twee van de groep plaatsen zich voor de halve finales. Donderdag is Australië de volgende tegenstander voor de Red Panthers. (Belga/EE)