Bij Madelec in Waregem, waar Navid ruim twee jaar drie dagen in de week als loodgieter werkte, vinden ze het jammer dat ze zo'n goeie en gemotiveerde werkkracht kwijtspelen.

"Woensdag ga ik mijn raadsman raadplegen om te zien of we geen werkvergunning kunnen aanvragen", vertelt zaakvoerder Rony Maesen aan de regionale nieuwszender Focus WTV.

Sharifi kan op heel wat steun rekenen van zijn vroegere werkgever. Zijn collega's en de bedrijfsleider gingen hem ook opzoeken toen hij in afwachting van zijn uitwijzing vastzat in de refuge in Brugge.

Navid Sharifi is dinsdagmiddag op het vliegtuig gezet met als eindbestemming Afghanistan, omdat zijn regularisatieaanvraag definitief werd verworpen. Volgens VTM kreeg hij ook een inreisverbod voor ons land voor drie jaar, maar heeft zijn advocaat hiertegen beroep aangetekend. (Belga/TE)

Bij Madelec in Waregem, waar Navid ruim twee jaar drie dagen in de week als loodgieter werkte, vinden ze het jammer dat ze zo'n goeie en gemotiveerde werkkracht kwijtspelen. "Woensdag ga ik mijn raadsman raadplegen om te zien of we geen werkvergunning kunnen aanvragen", vertelt zaakvoerder Rony Maesen aan de regionale nieuwszender Focus WTV.Sharifi kan op heel wat steun rekenen van zijn vroegere werkgever. Zijn collega's en de bedrijfsleider gingen hem ook opzoeken toen hij in afwachting van zijn uitwijzing vastzat in de refuge in Brugge.Navid Sharifi is dinsdagmiddag op het vliegtuig gezet met als eindbestemming Afghanistan, omdat zijn regularisatieaanvraag definitief werd verworpen. Volgens VTM kreeg hij ook een inreisverbod voor ons land voor drie jaar, maar heeft zijn advocaat hiertegen beroep aangetekend. (Belga/TE)