De Weekend Fashion Award is zowel een duwtje in de rug van de nieuwe ontwerpersgeneratie als een feestelijke défilé. De online-redacties van Knack Weekend en Le Vif Weekend selecteerden acht jonge modetalenten uit de meest prestigieuze scholen om hun collectie aan een breed publiek te tonen op een professioneel defilé met niemand minder dan Jean-Paul Lespagnard en Profirst voor de scenografie.

Ook dit jaar zal een jury van grote namen uit de modewereld de meest talentvolle kandidaat belonen met een geldsom van 10.000 euro. Mis niet van het défilé, de prijsuitreiking en het feestelijke gebeuren dankzij de liveblog op Knack.be. (AB)

Volg hier LIVE de Weekend Fashion Award

De Weekend Fashion Award is zowel een duwtje in de rug van de nieuwe ontwerpersgeneratie als een feestelijke défilé. De online-redacties van Knack Weekend en Le Vif Weekend selecteerden acht jonge modetalenten uit de meest prestigieuze scholen om hun collectie aan een breed publiek te tonen op een professioneel defilé met niemand minder dan Jean-Paul Lespagnard en Profirst voor de scenografie. Ook dit jaar zal een jury van grote namen uit de modewereld de meest talentvolle kandidaat belonen met een geldsom van 10.000 euro. Mis niet van het défilé, de prijsuitreiking en het feestelijke gebeuren dankzij de liveblog op Knack.be. (AB)Volg hier LIVE de Weekend Fashion Award