De groep was eerder al verantwoordelijk voor het hacken van verschillende websites van Franse instellingen in januari. Dat schrijft Le Soir op zijn website. Op de officiële website, die helemaal zwart gemaakt is, is een videoboodschap te zien waarin een vrouw in het Engels met een Amerikaans accent de Irakese slachtoffers van de 'War on Terror' van de VS aanklaagt.

Op het einde van het filmpje richten de hackers zich tot de websitebezoekers. "Steek het hoofd niet langer in het zand, voer strijd tegen jullie leiders, voeg je bij het verzet."

"Fallage Team", zoals de Tunesische groepering gekend is, was verantwoordelijk voor de hacking van een honderdtal websites van Franse instellingen kort na de aanslagen in Parijs in januari. De groepering zou, volgens experts, simpele hackingstechnieken gebruiken om hun ideologische boodschappen te verspreiden. (Belga/TE)

De groep was eerder al verantwoordelijk voor het hacken van verschillende websites van Franse instellingen in januari. Dat schrijft Le Soir op zijn website. Op de officiële website, die helemaal zwart gemaakt is, is een videoboodschap te zien waarin een vrouw in het Engels met een Amerikaans accent de Irakese slachtoffers van de 'War on Terror' van de VS aanklaagt. Op het einde van het filmpje richten de hackers zich tot de websitebezoekers. "Steek het hoofd niet langer in het zand, voer strijd tegen jullie leiders, voeg je bij het verzet." "Fallage Team", zoals de Tunesische groepering gekend is, was verantwoordelijk voor de hacking van een honderdtal websites van Franse instellingen kort na de aanslagen in Parijs in januari. De groepering zou, volgens experts, simpele hackingstechnieken gebruiken om hun ideologische boodschappen te verspreiden. (Belga/TE)