De wateroverlast heeft ook in Vlaanderen een slachtoffer gemaakt. Maandag raakte bekend dat een 85-jarige man zondag in Oostmalle is overleden.

De man raakte vast met zijn wagen. Hij ging om hulp, maar verdwaalde en kwam zelf vast te zitten in de modder. Hij stierf uiteindelijk aan onderkoeling, zo bevestigt de lokale politie.

De melding over de onrustwekkende verdwijning van de man liep zondag omstreeks 17 uur binnen. Zijn voertuig werd snel gevonden, maar van de man zelf was er eerst geen spoor.

Daarop werd een zoekactie gestart met ondersteuning van
de federale politie. Er kwam onder meer een helikopter en een speurhond bij te pas. Er kwamen verschillende tips binnen bij de politie.

De goede tip kwam van een buurtbewoner die de bewuste man had opgemerkt. Omstreeks 23 uur werd zijn levenloze lichaam gevonden. De brandweer kwam nog ter plaatse om de man uit de modder te halen, maar de hulp kwam te laat.

De wateroverlast heeft ook in Vlaanderen een slachtoffer gemaakt. Maandag raakte bekend dat een 85-jarige man zondag in Oostmalle is overleden.De man raakte vast met zijn wagen. Hij ging om hulp, maar verdwaalde en kwam zelf vast te zitten in de modder. Hij stierf uiteindelijk aan onderkoeling, zo bevestigt de lokale politie.De melding over de onrustwekkende verdwijning van de man liep zondag omstreeks 17 uur binnen. Zijn voertuig werd snel gevonden, maar van de man zelf was er eerst geen spoor.Daarop werd een zoekactie gestart met ondersteuning van de federale politie. Er kwam onder meer een helikopter en een speurhond bij te pas. Er kwamen verschillende tips binnen bij de politie. De goede tip kwam van een buurtbewoner die de bewuste man had opgemerkt. Omstreeks 23 uur werd zijn levenloze lichaam gevonden. De brandweer kwam nog ter plaatse om de man uit de modder te halen, maar de hulp kwam te laat.