"Na 180 jaar gepluimd te zijn door de Walen, moet het nu gedaan zijn," zei Vic Van Aelst donderdagavond in één van de commissiezalen van het Brusselse parlement. Zijn publiek bestond uit Brusselse N-VA-militanten.

"Ik wil perfect solidair zijn met de Turken, maar niet meer met de Walen. De Franstalige partijen zijn het eens op één punt: als het erom gaat de Vlamingen te pluimen. Ze zien ons als hun kolonie."

Dansen op het graf van België

"De Vlamingen zijn 180 jaar misbruikt en geprostitueerd. Ik heb nooit geloofd in de goede wil van de Walen en ik zal er ook nooit in geloven. De Walen zullen niet rusten eer de kabeljauw voor de kust in Oostende Frans spreekt," zei Van Aelst nog voordat hij het Brussels parlement een vurig pleidooi hield voor een onafhankelijk Vlaanderen. "Ik zal dansen op het graf van België." (PH/EE)

"Na 180 jaar gepluimd te zijn door de Walen, moet het nu gedaan zijn," zei Vic Van Aelst donderdagavond in één van de commissiezalen van het Brusselse parlement. Zijn publiek bestond uit Brusselse N-VA-militanten. "Ik wil perfect solidair zijn met de Turken, maar niet meer met de Walen. De Franstalige partijen zijn het eens op één punt: als het erom gaat de Vlamingen te pluimen. Ze zien ons als hun kolonie."Dansen op het graf van België "De Vlamingen zijn 180 jaar misbruikt en geprostitueerd. Ik heb nooit geloofd in de goede wil van de Walen en ik zal er ook nooit in geloven. De Walen zullen niet rusten eer de kabeljauw voor de kust in Oostende Frans spreekt," zei Van Aelst nog voordat hij het Brussels parlement een vurig pleidooi hield voor een onafhankelijk Vlaanderen. "Ik zal dansen op het graf van België." (PH/EE)