VRT staakt: overal Music For Life

De vakbonden van de VRt sluiten zich aan bij de nationale staking van donderdag. De programmering van alle radio – en TV-netten wordt vervangen door Music For Life.

De uitzending van “De Glazen Show” blijft behouden.

Op alle VRT-radionetten zal van woensdagavond 21 uur tot donderdagavond 19 uur de Music For Life-uitzending te horen zijn. De televisienetten nemen de streaming van Music For Life over.

Eén pikt in vanaf woensdagavond 21.15 uur. “Ook getest op mensen” wordt geprogrammeerd na “Thuis” en wordt uitzonderlijk vooraf opgenomen.

Canvas pikt in op Music For Life na Terzake om 20.45 uur.

Op woensdag is “De Glazen Show” te zien op zowel Eén als Canvas. Ketnet is er donderdag opnieuw van 19 tot 20 uur en maakt een aangepaste programmering.

Het “Journaal Laat” op woensdagavond gaat wel gewoon door; donderdag zijn er ingekorte Journaals om 13 uur en 18 uur. Vanaf 19 uur is er opnieuw de normale programmering.

Op de VRT-radionetten zijn er hoofdbulletins van 5 minuten om 22 uur en 24 uur op woensdag, en om 7, 8, 12, 13, 17 en 18 uur op donderdag. Op de andere uren duren de bulletins 1 minuut. (Belga/SD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content