Commissievoorzitster Karolien Grosemans (N-VA) stuurde Michels partner een uitnodiging om volgende woensdag gehoord te worden in de commissie-Defensie over de F-16-affaire.

Grosemans kreeg van alle fracties de namen door van wie zij willen horen in de F-16-saga. Op het lijstje van het CDH stond Derbaudrenghien. Zonder die lijstjes te filteren stuurde Grosemans alle namen - meer dan 30 - een uitnodiging. Door zoveel mensen op te roepen, die in één dag gehoord moeten worden, wilde Grosemans de vis verdrinken en minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) uit de wind zetten, klinkt het.

In de entourage van Michel wordt het feit dat zijn eega gevraagd werd op te draven een 'beschadigingsoperatie' genoemd van CDH. In informeel meerderheidsoverleg is inmiddels wel afgesproken dat geen medewerkers van andere kabinetten dan dat van Vandeput moeten opdraven. Dus ook niet de partner van premier Michel.

Commissievoorzitster Karolien Grosemans (N-VA) stuurde Michels partner een uitnodiging om volgende woensdag gehoord te worden in de commissie-Defensie over de F-16-affaire. Grosemans kreeg van alle fracties de namen door van wie zij willen horen in de F-16-saga. Op het lijstje van het CDH stond Derbaudrenghien. Zonder die lijstjes te filteren stuurde Grosemans alle namen - meer dan 30 - een uitnodiging. Door zoveel mensen op te roepen, die in één dag gehoord moeten worden, wilde Grosemans de vis verdrinken en minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) uit de wind zetten, klinkt het. In de entourage van Michel wordt het feit dat zijn eega gevraagd werd op te draven een 'beschadigingsoperatie' genoemd van CDH. In informeel meerderheidsoverleg is inmiddels wel afgesproken dat geen medewerkers van andere kabinetten dan dat van Vandeput moeten opdraven. Dus ook niet de partner van premier Michel.