Een inwoonster van Banneux die 4.000 euro won bij een wedstrijd georganiseerd door automerk Ford, heeft besloten dat geld weg te schenken aan de werknemers van Ford Genk. Dat schrijft Jour Verviers.

Micheline had het geld gewonnen voor de organisatie van een feest voor haar en haar buren met alles erop en eraan; drank, springkasteel, make-up, enz... De aankondiging van de sluiting van de fabriek in Genk deed de
vrouw echter van mening veranderen. "Ik gaf er de voorkeur aan om het feest af te zeggen. Ik zou niet kunnen feesten en lachen terwijl 10.000 mensen hun job zijn kwijtgespeeld", zegt ze. Ze wil nu dat de 4.000 euro die voorzien waren voor het feest gaat naar de werknemers van de fabriek in Genk.

Het feest van Micheline en haar buren gaat toch door, "maar dan in alle eenvoud". (Belga/SD)

Een inwoonster van Banneux die 4.000 euro won bij een wedstrijd georganiseerd door automerk Ford, heeft besloten dat geld weg te schenken aan de werknemers van Ford Genk. Dat schrijft Jour Verviers.Micheline had het geld gewonnen voor de organisatie van een feest voor haar en haar buren met alles erop en eraan; drank, springkasteel, make-up, enz... De aankondiging van de sluiting van de fabriek in Genk deed de vrouw echter van mening veranderen. "Ik gaf er de voorkeur aan om het feest af te zeggen. Ik zou niet kunnen feesten en lachen terwijl 10.000 mensen hun job zijn kwijtgespeeld", zegt ze. Ze wil nu dat de 4.000 euro die voorzien waren voor het feest gaat naar de werknemers van de fabriek in Genk. Het feest van Micheline en haar buren gaat toch door, "maar dan in alle eenvoud". (Belga/SD)