Het ziet er niet naar uit dat Michelle Martin nog voor de zomer vrijkomt. Frankrijk heeft van ons land nog geen officieel verzoek ontvangen om haar op te vangen en er is verder in haar dossier geen enkele stap meer gezet, sinds de ouders van de slachtoffers van Marc Dutroux hun verontwaardiging hebben geuit over haar voorwaardelijke vrijlating.

"Het dossier ligt nog altijd bij Claude Michaux, de procureur van Bergen," zegt justitiewoordvoerster Lieselot Bleyenberg in Gazet Van Antwerpen. "Van daar moet het naar de administratie die het dan voor ondertekening naar de minister stuurt."

De Franse minister van justitie Michel Mercier heeft al laten weten dat hij niet geneigd is om Martin toe te laten op het grondgebied van Frankrijk. (EE)

Het ziet er niet naar uit dat Michelle Martin nog voor de zomer vrijkomt. Frankrijk heeft van ons land nog geen officieel verzoek ontvangen om haar op te vangen en er is verder in haar dossier geen enkele stap meer gezet, sinds de ouders van de slachtoffers van Marc Dutroux hun verontwaardiging hebben geuit over haar voorwaardelijke vrijlating. "Het dossier ligt nog altijd bij Claude Michaux, de procureur van Bergen," zegt justitiewoordvoerster Lieselot Bleyenberg in Gazet Van Antwerpen. "Van daar moet het naar de administratie die het dan voor ondertekening naar de minister stuurt." De Franse minister van justitie Michel Mercier heeft al laten weten dat hij niet geneigd is om Martin toe te laten op het grondgebied van Frankrijk. (EE)