De opening van de eerste supermarkt van Albert Heijn in Limburg, heeft voor een ware volkstoeloop gezorgd. De winkel in het voetbalstadion van Sint-Truiden moest enkele keren op slot worden gedaan, waarna er pas nieuwe klanten werden toegelaten naargelang er anderen de zaak verlieten.

De vestiging van Albert Heijn in Sint-Truiden is de eerste winkel in Limburg. Heel wat Limburgers waren al klant bij Albert Heijn, maar dan in de Nederlandse filialen. Zoals verwacht bracht de opening een grote massa op de been. Er werden al zowat 2.000 klanten geteld.

Drummen

Dit bracht niet alleen een grote verkeersdrukte met zich mee, maar ook in de winkel zelf was het drummen. De toegangsdeur ging een aantal keren op slot omdat de maximale capaciteit werd bereikt.

Deze vestiging van Albert Heijn is de 19e van de Nederlandse keten in ons land. De winkel in Sint-Truiden stelt 65 mensen tewerk, waardoor de kaap van 1.000 medewerkers in België overschreden wordt. De nieuwste vestiging bevindt zich in het stadion van voetbalclub STVV. Het is Standard-voorzitter Roland Duchatelet die eigenaar is van het complex. (Belga/EE)

De opening van de eerste supermarkt van Albert Heijn in Limburg, heeft voor een ware volkstoeloop gezorgd. De winkel in het voetbalstadion van Sint-Truiden moest enkele keren op slot worden gedaan, waarna er pas nieuwe klanten werden toegelaten naargelang er anderen de zaak verlieten. De vestiging van Albert Heijn in Sint-Truiden is de eerste winkel in Limburg. Heel wat Limburgers waren al klant bij Albert Heijn, maar dan in de Nederlandse filialen. Zoals verwacht bracht de opening een grote massa op de been. Er werden al zowat 2.000 klanten geteld.Drummen Dit bracht niet alleen een grote verkeersdrukte met zich mee, maar ook in de winkel zelf was het drummen. De toegangsdeur ging een aantal keren op slot omdat de maximale capaciteit werd bereikt. Deze vestiging van Albert Heijn is de 19e van de Nederlandse keten in ons land. De winkel in Sint-Truiden stelt 65 mensen tewerk, waardoor de kaap van 1.000 medewerkers in België overschreden wordt. De nieuwste vestiging bevindt zich in het stadion van voetbalclub STVV. Het is Standard-voorzitter Roland Duchatelet die eigenaar is van het complex. (Belga/EE)