Luxemburg is de zwakste van de drie tegenstanders van de Rode Duivels (de andere twee zijn Zweden en Tunesië, nvdr.) in de aanloop naar het WK. Ons buurland staat op de FIFA-ranking pas op de 112e plaats. Een wedstrijd die de Rode Duivels dus altijd moeten winnen.

Bondscoach Marc Wilmots beschouwt het duel vooral als een kans om matchritme op te doen en nog enkele zaken bij te schaven op tactisch vlak. 'Voor mij maakt het geen verschil uit tegen wie we spelen. Ik bereid elke wedstrijd op dezelfde manier voor. We willen elke wedstrijd winnen, maar tegen Luxemburg is het resultaat niet het allerbelangrijkste.'

Alle tickets voor de oefeninterland zijn de deur uit. Volg het duel live op Knack.be vanaf 20 uur.

Luxemburg is de zwakste van de drie tegenstanders van de Rode Duivels (de andere twee zijn Zweden en Tunesië, nvdr.) in de aanloop naar het WK. Ons buurland staat op de FIFA-ranking pas op de 112e plaats. Een wedstrijd die de Rode Duivels dus altijd moeten winnen.Bondscoach Marc Wilmots beschouwt het duel vooral als een kans om matchritme op te doen en nog enkele zaken bij te schaven op tactisch vlak. 'Voor mij maakt het geen verschil uit tegen wie we spelen. Ik bereid elke wedstrijd op dezelfde manier voor. We willen elke wedstrijd winnen, maar tegen Luxemburg is het resultaat niet het allerbelangrijkste.'Alle tickets voor de oefeninterland zijn de deur uit. Volg het duel live op Knack.be vanaf 20 uur.