Premier Elio Di Rupo (PS) was in zijn derde en laatste beleidsverklaring een stuk zelfzekerder dan in zijn eerste twee. Hij verdedigde assertief het beleid van zijn regering, het zogenaamde 'Belgische recept'.

Tegelijk keek hij ook in de toekomst, richting de verkiezingen van 2014. Di Rupo zei dat dan de balans zal moeten opgemaakt worden van het regeringswerk.

Bij de oppositie klonk het dat de regering inderdaad niet heeft stilgezeten, maar dat het allemaal nogal magertjes is.

Volg vanaf 14u LIVE hoe de plenaire Kamer reageert op de beleidsverklaring van Di Rupo. Uitkijken is het vooral naar de reactie van de oppositie.

Herlees de liveblog van de beleidsverklaring van Di Rupo

Lees ook: Beleidsverklaring Di Rupo: 'Het politieke spel is veranderd: N-VA wordt nu uitgedaagd'

Premier Elio Di Rupo (PS) was in zijn derde en laatste beleidsverklaring een stuk zelfzekerder dan in zijn eerste twee. Hij verdedigde assertief het beleid van zijn regering, het zogenaamde 'Belgische recept'. Tegelijk keek hij ook in de toekomst, richting de verkiezingen van 2014. Di Rupo zei dat dan de balans zal moeten opgemaakt worden van het regeringswerk. Bij de oppositie klonk het dat de regering inderdaad niet heeft stilgezeten, maar dat het allemaal nogal magertjes is. Volg vanaf 14u LIVE hoe de plenaire Kamer reageert op de beleidsverklaring van Di Rupo. Uitkijken is het vooral naar de reactie van de oppositie.Herlees de liveblog van de beleidsverklaring van Di RupoLees ook: Beleidsverklaring Di Rupo: 'Het politieke spel is veranderd: N-VA wordt nu uitgedaagd'