Het FAVV breidt haar controles in het kader van de EHEC-epidemie uit en zal alle verse groenten testen. Dat bevestigt Geert De Poorter van het FAVV. Dat bevestigt Geert De Poorter van het FAVV.

"We blijven sowieso testen op groentescheuten, maar daar komen nu ook alle verse groenten bij", aldus De Poorter. "We hebben het dan onder andere over wortelen, verse kruiden en spinazie. Ook sla, tomaat en komkommer blijven we in het oog houden".

"Het is belangrijk voor de consument dat we de kwaliteit van onze

verse groenten kunnen blijven garanderen", legt De Poorter de

beslissing uit. De hele campagne gaat woensdag van start. Eind deze week of begin volgende week worden de eerste resultaten verwacht. (Belga)

Volledig dossier EHEC-bacterie

Het FAVV breidt haar controles in het kader van de EHEC-epidemie uit en zal alle verse groenten testen. Dat bevestigt Geert De Poorter van het FAVV. Dat bevestigt Geert De Poorter van het FAVV. "We blijven sowieso testen op groentescheuten, maar daar komen nu ook alle verse groenten bij", aldus De Poorter. "We hebben het dan onder andere over wortelen, verse kruiden en spinazie. Ook sla, tomaat en komkommer blijven we in het oog houden". "Het is belangrijk voor de consument dat we de kwaliteit van onze verse groenten kunnen blijven garanderen", legt De Poorter de beslissing uit. De hele campagne gaat woensdag van start. Eind deze week of begin volgende week worden de eerste resultaten verwacht. (Belga) Volledig dossier EHEC-bacterie