Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad. Het nieuwe logo is een gestileerde leeuw. Sommigen zien er een palmblad in. Anderen benadrukken dat hij gehalveerd is en niet meer klauwt.

"De leeuw zit er nog duidelijk in", zegt Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V). "Het is een hedendaagse leeuw, het agressieve dat sommigen in de vorige zagen, is weg. Maar hij is rechttoe, rechtaan, open en zelfverzekerd; hij kijkt ook in je ogen." De gehanteerde huisstijlkleuren zijn geel, zwart, wit en grijs. (Belga/TV)

Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad. Het nieuwe logo is een gestileerde leeuw. Sommigen zien er een palmblad in. Anderen benadrukken dat hij gehalveerd is en niet meer klauwt. "De leeuw zit er nog duidelijk in", zegt Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V). "Het is een hedendaagse leeuw, het agressieve dat sommigen in de vorige zagen, is weg. Maar hij is rechttoe, rechtaan, open en zelfverzekerd; hij kijkt ook in je ogen." De gehanteerde huisstijlkleuren zijn geel, zwart, wit en grijs. (Belga/TV)