Dinsdag trekt de Vlaamse regering met het akkoord naar het overleg over het concurrentiepact met de federale regering en de andere gewesten. Dat meldt de VRT.

Hoe de lastenverlaging in zijn werk zal gaan, zal bepaald worden in overleg met de sociale partners. In totaal wil de Vlaamse regering de komende zeven jaar 166 miljoen euro per jaar vrijmaken. De 125 miljoen euro voor de lastenverlagingen is daarvan het grootste stuk, de rest zou gaan naar onder meer de vermindering van de energiekosten van bedrijven en onderzoek en ontwikkeling. (Belga/TV)

Dinsdag trekt de Vlaamse regering met het akkoord naar het overleg over het concurrentiepact met de federale regering en de andere gewesten. Dat meldt de VRT. Hoe de lastenverlaging in zijn werk zal gaan, zal bepaald worden in overleg met de sociale partners. In totaal wil de Vlaamse regering de komende zeven jaar 166 miljoen euro per jaar vrijmaken. De 125 miljoen euro voor de lastenverlagingen is daarvan het grootste stuk, de rest zou gaan naar onder meer de vermindering van de energiekosten van bedrijven en onderzoek en ontwikkeling. (Belga/TV)