Volgens de woordvoerster van parlementsvoorzitter Liesbeth Homans (N-VA) zal er een stuurgroep worden samengesteld met vertegenwoordigers van kinderrechtenactoren en van kinderen- en jongerenorganisaties. Die stuurgroep 'concretiseert verder op welke manier de inbreng van de jongeren best gebeurt en welke organisaties op de dag zelf betrokken worden'.

'Belangrijk is dat kinderen en jongeren in hun taal en op hun tempo hun eigen ervaringen en het bredere perspectief van kinderen en jongeren kunnen inbrengen', luidt het nog. (Belga)

Volgens de woordvoerster van parlementsvoorzitter Liesbeth Homans (N-VA) zal er een stuurgroep worden samengesteld met vertegenwoordigers van kinderrechtenactoren en van kinderen- en jongerenorganisaties. Die stuurgroep 'concretiseert verder op welke manier de inbreng van de jongeren best gebeurt en welke organisaties op de dag zelf betrokken worden'.'Belangrijk is dat kinderen en jongeren in hun taal en op hun tempo hun eigen ervaringen en het bredere perspectief van kinderen en jongeren kunnen inbrengen', luidt het nog. (Belga)