Het Brugse parket heeft het nieuws nog niet bevestigd. Er zaten in het dossier al drie verdachten in de cel. De schoonvader en schoonbroer van de eind januari vermoorde kasteelheer Stijn Saelens worden ervan de opdracht voor de moord te hebben gegeven. Pierre Serry wordt ervan verdacht het te hebben lichaam gedumpt. De speurders waren al langer op zoek naar de uitvoerders van de moord.

De Nederlander die werd opgepakt en nu is aangehouden, zou contact hebben gehad met Serry tijdens zijn zoektocht naar mogelijke handlangers. Zo komen de speurders mogelijk weer een stap dichter bij het achterhalen van de identiteit van de uitvoerders van de moord. Het parket van Brugge wil de vierde aanhouding voorlopig niet bevestigen. Procureur des Konings Jean-Marie Berkvens stelt wel uitdrukkelijk dat er donderdag geen persconferentie komt. Het parket zal wel een mededeling verspreiden. (Belga/RDM)

Het Brugse parket heeft het nieuws nog niet bevestigd. Er zaten in het dossier al drie verdachten in de cel. De schoonvader en schoonbroer van de eind januari vermoorde kasteelheer Stijn Saelens worden ervan de opdracht voor de moord te hebben gegeven. Pierre Serry wordt ervan verdacht het te hebben lichaam gedumpt. De speurders waren al langer op zoek naar de uitvoerders van de moord. De Nederlander die werd opgepakt en nu is aangehouden, zou contact hebben gehad met Serry tijdens zijn zoektocht naar mogelijke handlangers. Zo komen de speurders mogelijk weer een stap dichter bij het achterhalen van de identiteit van de uitvoerders van de moord. Het parket van Brugge wil de vierde aanhouding voorlopig niet bevestigen. Procureur des Konings Jean-Marie Berkvens stelt wel uitdrukkelijk dat er donderdag geen persconferentie komt. Het parket zal wel een mededeling verspreiden. (Belga/RDM)