De Kuna-indianen uit Panama die op traditionele manier chocolade maken, koning Albert in chocolade door de Maltese chocolatier Farrugia, een kleed in chocolade, de grootste frietzak ooit in chocolade, en de voorstelling van een boek over chocolade door auteur Marc De Bel. Dat zijn de primeurs op Choco-Laté in het tweede weekend van november. De organisatoren verwachten net als de vorige jaren vele duizenden bezoekers. Het is trouwens de enigste vak- en publieksbeurs in chocolade in ons land, zegt Eddy Van Belle, organisator van Choco-Laté. Toerisme Brugge trekt de kaart van de chocolade voor de wintercampagne in het buitenland om de Breydelstad te promoten - in Brugge zijn maar liefst 52 chocolatiers actief. Het is volgens de Brugse schepen voor Toerisme Jean-Marie Bogaert de bedoeling om met Choc'in Brugge verblijfstoeristen aan te trekken tijdens dalmaanden als november. (COR 103)

De Kuna-indianen uit Panama die op traditionele manier chocolade maken, koning Albert in chocolade door de Maltese chocolatier Farrugia, een kleed in chocolade, de grootste frietzak ooit in chocolade, en de voorstelling van een boek over chocolade door auteur Marc De Bel. Dat zijn de primeurs op Choco-Laté in het tweede weekend van november. De organisatoren verwachten net als de vorige jaren vele duizenden bezoekers. Het is trouwens de enigste vak- en publieksbeurs in chocolade in ons land, zegt Eddy Van Belle, organisator van Choco-Laté. Toerisme Brugge trekt de kaart van de chocolade voor de wintercampagne in het buitenland om de Breydelstad te promoten - in Brugge zijn maar liefst 52 chocolatiers actief. Het is volgens de Brugse schepen voor Toerisme Jean-Marie Bogaert de bedoeling om met Choc'in Brugge verblijfstoeristen aan te trekken tijdens dalmaanden als november. (COR 103)