In het kader van het partnership met de Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB) is Fintro sponsor van het EuroHockey van 17 tot 25 augustus in Boom.

Fintro geeft de aftrap van haar campagne rond het EuroHockey met een viral filmpje, waarin de vrouwelijke marketing manager uitlegt waarom Fintro ervoor gekozen heeft de Belgische hockeyteams tesponsoren.

De dame overtuigt haar collega's ervan dat er geen betere plaats is om je logo te zetten dan de mooie afgetrainde poep van een hockeyspeler.

Bekijk hier het filmpje:

In het kader van het partnership met de Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB) is Fintro sponsor van het EuroHockey van 17 tot 25 augustus in Boom. Fintro geeft de aftrap van haar campagne rond het EuroHockey met een viral filmpje, waarin de vrouwelijke marketing manager uitlegt waarom Fintro ervoor gekozen heeft de Belgische hockeyteams tesponsoren. De dame overtuigt haar collega's ervan dat er geen betere plaats is om je logo te zetten dan de mooie afgetrainde poep van een hockeyspeler.Bekijk hier het filmpje: