De N-VA is niet geneigd om nog met Vic Van Aelst naar de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen te trekken. "Van Aelst is lid van de partij geworden in Antwerpen, meer niet. Hij heeft zelf ook al aangegeven dat hij zichzelf zuiver in een ondersteunende rol ziet", zegt Senaatsfractieleider Liesbeth Homans zaterdag in De Standaard.

De N-VA floot Van Aelst niet terug na zijn uitspraken over de Franstaligen, maar de partij is evenmin van plan hem volgend jaar op de Antwerpse lijst te zetten.

Volgens Van Aelst zelf was daar ook niets over afgesproken toen hij lid werd van de partij. "Ik ben drieënzestig. Ik ben niet in de politiek gegaan om op een lijst terecht te komen", voegt hij er nog aan toe. (Belga/TE)

De N-VA is niet geneigd om nog met Vic Van Aelst naar de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen te trekken. "Van Aelst is lid van de partij geworden in Antwerpen, meer niet. Hij heeft zelf ook al aangegeven dat hij zichzelf zuiver in een ondersteunende rol ziet", zegt Senaatsfractieleider Liesbeth Homans zaterdag in De Standaard. De N-VA floot Van Aelst niet terug na zijn uitspraken over de Franstaligen, maar de partij is evenmin van plan hem volgend jaar op de Antwerpse lijst te zetten. Volgens Van Aelst zelf was daar ook niets over afgesproken toen hij lid werd van de partij. "Ik ben drieënzestig. Ik ben niet in de politiek gegaan om op een lijst terecht te komen", voegt hij er nog aan toe. (Belga/TE)