Vijf procent van de bestuurders die langs de wegenwerken op het viaduct in Vilvoorde rijden, doet dat aan te hoge snelheid. Dat blijkt uit de eerste resultaten van de snelheidscontroles waarover de federale politie beschikt. Eén bestuurder haalde zaterdagavond zelfs een recordsnelheid van 163 km/u.
Vijf procent
Sinds het begin van de werken voert de federale politie dagelijks snelheidscontroles uit. Op die manier werden tussen zaterdagochtend 18 juni en dinsdagavond 21 juni al 16.000 wagens gecontroleerd. 910 daarvan reden te snel, wat een verhouding van vijf procent oplevert.

Volgens de federale politie is dat een gemiddelde dat bij de meeste wegenwerken gehaald wordt. De werken aan het viaduct van Vilvoorde duren nog tot begin september. De federale politie houdt er dagelijks snelheidscontroles. (Belga)

Vijf procent van de bestuurders die langs de wegenwerken op het viaduct in Vilvoorde rijden, doet dat aan te hoge snelheid. Dat blijkt uit de eerste resultaten van de snelheidscontroles waarover de federale politie beschikt. Eén bestuurder haalde zaterdagavond zelfs een recordsnelheid van 163 km/u. Vijf procent Sinds het begin van de werken voert de federale politie dagelijks snelheidscontroles uit. Op die manier werden tussen zaterdagochtend 18 juni en dinsdagavond 21 juni al 16.000 wagens gecontroleerd. 910 daarvan reden te snel, wat een verhouding van vijf procent oplevert. Volgens de federale politie is dat een gemiddelde dat bij de meeste wegenwerken gehaald wordt. De werken aan het viaduct van Vilvoorde duren nog tot begin september. De federale politie houdt er dagelijks snelheidscontroles. (Belga)