Hun "waarborg diefstal" werd geschrapt, schrijven Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

AG Insurance stuurde het koppel een aangetekend schrijven dat "bij nazicht van de schadehistoriek" hun verzekeringspolis opgezegd werd. Het echtpaar vindt dat "onbegrijpelijk" omdat ze de beveiliging van hun huis hadden opgevoerd met camera's en bewegingsdetectoren.

Niet over één nacht ijs

AG Insurance bevestigt de mogelijkheid: "Opzegging van het contract is een maatregel die in allerlaatste instantie genomen wordt in een (te verwaarlozen) aantal gevallen van herhaaldelijke schade in een korte tijdsspanne."

Volgens Wauthier Robyns van de beroepsvereniging Assuralia zijn er geen sectorovereenkomsten rond het opzeggen van verzekeringscontracten. Dat is iets wat elke maatschappij individueel beslist. Maar meestal gaat de verzekering niet over één nacht ijs." (Belga/TV)

Hun "waarborg diefstal" werd geschrapt, schrijven Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. AG Insurance stuurde het koppel een aangetekend schrijven dat "bij nazicht van de schadehistoriek" hun verzekeringspolis opgezegd werd. Het echtpaar vindt dat "onbegrijpelijk" omdat ze de beveiliging van hun huis hadden opgevoerd met camera's en bewegingsdetectoren. Niet over één nacht ijs AG Insurance bevestigt de mogelijkheid: "Opzegging van het contract is een maatregel die in allerlaatste instantie genomen wordt in een (te verwaarlozen) aantal gevallen van herhaaldelijke schade in een korte tijdsspanne." Volgens Wauthier Robyns van de beroepsvereniging Assuralia zijn er geen sectorovereenkomsten rond het opzeggen van verzekeringscontracten. Dat is iets wat elke maatschappij individueel beslist. Maar meestal gaat de verzekering niet over één nacht ijs." (Belga/TV)