LDD'er Jurgen Verstrepen zal dit najaar niet op een lijst staan in Antwerpen. "LDD stelt er niets meer voor en de restanten heulen met het Vlaams Belang", zegt hij in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Maar ook de nieuwe lijst zonder partijkleur waar Verstrepen aan werkte, is "onder druk van Filip Dewinter (Vlaams Belang)" een stille dood gestorven, luidt het.

Verstrepen blijft wel Vlaams parlementslid en hoopt in 2014 opnieuw verkozen te raken.

'Door foute keuze VB verbrand voor andere partijen'

"Ik weet nog niet voor welke partij, want LDD is sowieso een aflopende zaak. We zullen wel zien welke mogelijkheden er nog voor mij zijn, want door mijn foute keuze voor het VB in 2004 ben ik voor verscheidene andere partijen nog steeds verbrand", aldus Verstrepen.

Over LDD Antwerpen is Verstrepen niet mals op zijn blog: "LDD volgt in Antwerpen een richting waar ik niet achter sta, het is wat het is. Ik zal niet in de weg lopen van Antwerpen."

'Aparte lijst afgevoerd onder druk van Dewinter'

Bij de verkiezingen dit najaar wilde hij met een nieuwe lijst wel zonder partijkaart een zetel behalen in de Antwerpse gemeenteraad.

"Maar mijn partner in dat project werkt voor een mediabedrijf waarvan het VB massaal reclamepanelen huurt. Onder druk van Filip Dewinter op dat bedrijf heeft mijn partner zich noodgedwongen teruggetrokken", aldus Verstrepen.

Piratenpartij

Hij zal zich bij de verkiezingen dus beperken tot het adviseren van de Antwerpse afdeling van de nieuwe Piratenpartij. (Belga/SD)

LDD'er Jurgen Verstrepen zal dit najaar niet op een lijst staan in Antwerpen. "LDD stelt er niets meer voor en de restanten heulen met het Vlaams Belang", zegt hij in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Maar ook de nieuwe lijst zonder partijkleur waar Verstrepen aan werkte, is "onder druk van Filip Dewinter (Vlaams Belang)" een stille dood gestorven, luidt het. Verstrepen blijft wel Vlaams parlementslid en hoopt in 2014 opnieuw verkozen te raken. 'Door foute keuze VB verbrand voor andere partijen'"Ik weet nog niet voor welke partij, want LDD is sowieso een aflopende zaak. We zullen wel zien welke mogelijkheden er nog voor mij zijn, want door mijn foute keuze voor het VB in 2004 ben ik voor verscheidene andere partijen nog steeds verbrand", aldus Verstrepen. Over LDD Antwerpen is Verstrepen niet mals op zijn blog: "LDD volgt in Antwerpen een richting waar ik niet achter sta, het is wat het is. Ik zal niet in de weg lopen van Antwerpen."'Aparte lijst afgevoerd onder druk van Dewinter'Bij de verkiezingen dit najaar wilde hij met een nieuwe lijst wel zonder partijkaart een zetel behalen in de Antwerpse gemeenteraad. "Maar mijn partner in dat project werkt voor een mediabedrijf waarvan het VB massaal reclamepanelen huurt. Onder druk van Filip Dewinter op dat bedrijf heeft mijn partner zich noodgedwongen teruggetrokken", aldus Verstrepen. PiratenpartijHij zal zich bij de verkiezingen dus beperken tot het adviseren van de Antwerpse afdeling van de nieuwe Piratenpartij. (Belga/SD)