Het is nog altijd niet duidelijk hoe de pesticide in het lichaam van de jongen is geraakt. Het parket van Brugge verliest met het overlijden van de jongen ook de belangrijkste getuige.

Speurders zochten al op de boerderij en het erf naar de Malathion, maar vonden het nergens. Er werd zelfs gezocht op het containerpark in Eernegem, ook zonder resultaat.

Het parket houdt nog altijd alle pistes open en denkt zowel in de richting van een spijtig ongeluk als een moedwillige vergiftiging. Malathion is sinds 2007 verboden door de Europese Unie. (Belga)

Het is nog altijd niet duidelijk hoe de pesticide in het lichaam van de jongen is geraakt. Het parket van Brugge verliest met het overlijden van de jongen ook de belangrijkste getuige. Speurders zochten al op de boerderij en het erf naar de Malathion, maar vonden het nergens. Er werd zelfs gezocht op het containerpark in Eernegem, ook zonder resultaat. Het parket houdt nog altijd alle pistes open en denkt zowel in de richting van een spijtig ongeluk als een moedwillige vergiftiging. Malathion is sinds 2007 verboden door de Europese Unie. (Belga)